Säännöt ja mökkiarvonta

 

 

RANTALAN TOIMINTAOHJEET:

Rantala on tarkoitettu TKY:n jäsenten ja heidän perheidensä vapaa-ajan viettoon, perheellä tarkoitetaan jäsenten kanssa samassa taloudessa asuvia henkilöitä, muut sukulaiset luetaan vierailijoiksi. Mökkiä ei saa vuokrata tai luovuttaa edelleen, ole paikalla kun sinulla on vieraita. Alueella ajo sallittu vain mökeille, vaunuille jne., muu pysäköinti heti portin jälkeiselle yläparkkialueelle. Isolle saunalle ajavat vain sen varanneet.

Anna lähimäisellesi mahdollisuus lepoon, rauhaan ja virkistykseen.

Kaikenlaisen melun aiheuttaminen on kielletty klo 24.00-08.00, päätalon alakerrassa klo 22.00-08.00 jos vuokrahuoneissa on asukkaita. Yhteisissä juhlissa on ’jatkoaika’.

Lemmikkieläimet pidetään kiinni, eikä niiden tuominen yhteisiin tiloihin tai uimarannalle ole sallittu. Koiria voi uittaa venerannassa. Ampuma-aseiden tuonti alueelle on kielletty. Auton tai asuntovaunun pesupaikka Rantala ei ole. Vakituiset venepaikat ainoastaan venelaiturissa. Vaunupaikat on siistittävä muiden käyttöön lähtiessä, paikoilla ei saa varastoida mitään. Saunoissa on 2 tuntia ennen saunavuoroja lämpimän veden käyttö kielletty.

Noudata erityistä siisteyttä ja huomaavaisuutta yhteisissä tiloissa, huomioi yksityistilaisuudet. Isonsaunan keittiötilat ovat käytössä vain yhteis- ja yksityistilaisuuksissa. Tiskaaminen päätalon keittiössä on sallittua erityistä siisteyttä noudattaen.

Rantalan kunnossapito on meidän kaikkien vastuulla, näin voimme pitää vuokratason kohtuullisena. Tartu kiinni haravasta, harjasta tai sahasta- SE ON KAIKKI KOTIINPÄIN.

Rantalan vastuuhenkilöt tiedottavat ja vastaavat Rantalan asioista.

Tupakointi on kielletty Rantalan kaikissa SISÄTILOISSA.

Torppalantien asukkaat ovat tervetulleita Rantalan uimarannalle ja yhteistilaisuuksiin.

Järjestysrikkomuksista voivat vastuuhenkilöt (2 yhdessä) kieltää pääsyn alueelle 6 kuukauden ajaksi, pidemmästä kiellosta päättää Turun Kirjatyöntekijöiden Yhdistyksen hallitus.

 MUISTA, ETTÄ RANTALAN KÄYTTÄJÄNÄ JOKAINEN JÄSEN ON TASAVERTAINEN OLESKELUMUODOSTA RIIPPUMATTA, ERITYISEN HYVIN OTAMME VASTAAN KAIKKI LIITTOTOVERIMME MUUALTA SUOMESTA

Rantalan mökkien vuokraussäännöt:

- Rantalan mökit vuokrataan ensisijaisesti yhdistyksen jäsenille vuodeksi kerrallaan, vuokralaiset valitaan syyskokouksessa talkoot etukäteen tehneistä, tarvittaessa järjestetään arvonta jos joku sitä esittää tai jos halukkaita on enemmän kuin mökkejä. Isommat, ns. perhemökit on ensisijaisesti tarkoitettu lapsiperheille (alle 18 v huollettavia)

Jos mökkejä jää vapaaksi hallitus valitsee niihin vuokralaiset hakemusten perusteella. Määräajaksi voidaan vuokrata mökkejä ja asuntovaunupaikkoja myös ulkopuolisille, tällöin vuokra on 1,5 kertainen ellei muuta erikseen sovita.

- Talkoovelvoitteisiin kuuluvat yhdet kevät- ja syystalkoot, kahdet kesätalkoot sekä sovitut saunanlämmitykset. Kaikilla vakituisilla asukkailla ja vene- tai vaunupaikan vuokranneilla on talkoovelvollisuus.

- Jos varsinaisina talkoopäivinä on estynyt osallistumasta voi sopia etukäteen korvaavasta talkootyöstä.